Candybalism je brend iza kojeg stoji Mirna Mihoković, dizajnerica koja je bila jedna od dobitnica web shopa u sklopu naše akcije poklanjanja izrade online trgovine u suradnji s kompanijom Comms i Instagram profilom @malipoduzetnici.hr. Sada nam donosi divnu novu kampanju”ah la Lune” koja nas je još jednom podsjetila zašto nas je toliko osvojila

“ah la Lune” je kolekcija posvećena brizi o svojoj dubinskoj ženstvenosti, o povezivanju s prirodom i traženju unutarnjeg mira. U arapskim zemljama, predivnoj ženi izražavaju poštovanje tako da zazivaju mjesec. Tim je mjesečevim zovom potaknuto ime kolekcije. “Misli koje su me zaokupljale promatrajući svijet, potrebe pojedinca i kolektiva je Lao Tzu savršeno izrazio davno:

If you want to become whole, let yourself be partial..”

“Poput mjeseca i njegovih mijena, da bi postali potpuni treba proći cijeli ciklus kroz koji se rastavljamo na sve manje dijelove i prolazimo razne cikluse.” Fokus na udobnost kroja utjecao je na nonšalatan seksi izgled kolekcije, u kojoj je odstranjeno svo kopčanje, patent zatvarači, gumbi i slični načini konstrukcije koji ponekad tijelu smetaju.

Cjelokupna kolekcija je na vezanje, jednostavnih krojeva tako da možeš biti opuštena i elegantno izazovna ne razmišljajući o tome što nosiš cijeli dan. Praktičan i ugodan styling dozvoljava da ne moraš razmišljati kako izgledaš, nego se posvetiti na bitniji unutarnji razvoj.” kaže Mirna. 

Kolekcija je kreirana od najprozračnijeg eko certificiranog hrvatskog pamuka. Kažu kako su sa zadovoljstvom ostvarili suradnju i s Design 47 za torbice oko struka i polušešire od lana. Svi modeli su mogući u bijeloj, crnoj, grež s velikim bijelim točkama i vibrantnoj boji breskve. Uzimajući u obzir stanje u svijetu povodom pandemije i krize, odlučili su da će “ah la Lune” kolekcija biti rađena prema narudžbi.

Sve što treba jest javiti se preko Instagrama, Facebooka ili poslati mail na contact@candybalism.com

Senzualna, svježa i zaigrana kampanja realizirana je u suradnji sa Zarom Hrvatin, Lukom Radiković za fotografiju i video, a autorsku glazbenu pozadinu ustupila je talentirana Lu Jakelić.

#sharewhatyoulove #candybalism #wearwhatyoulove