Jedan reality, jedna zabavna komedija i jedna drama za potpuni užitak u ovom kišnom vikendu

Vjerojatno nikada neće biti dana kada će nam potreba za novim serijama i filmovima biti onolika kao što je to bilo u ovo vrijeme 2020. godine. No kad padne kiša, taj osjećaj je vjerojatno najbliži toj potrebi. Ove tri serije možete gledati (i cijele pogledati zapravo) tijekom vikenda!

Elite, 5. sezona

Stigla je posljednja sezona ove hvaljene teen krimi sapunice koja skoro pa postaje luđa od Losta ili Riverdalea, no i dalje ju je nekako gušt pogledati, zar ne? U novoj sezoni bit će predstavljeno nekoliko novih članova glumačke ekipe, kao i povratak mnogih dugogodišnjih likova. Danna Paola, koja je glumila Lu Montesinosa, i Ester Expósito koja je glumila Carlu Rosen, obje su bile u showu od prve sezone, ali se neće vratiti ovu sezonu, a što se radnje tiče – ako ste gledali dosad, gledat ćete i ovo štogod vam rekli!

Ultimatum, 1. sezona

Ultimatum serija

Nova reality serija iz ladice bračnog para Nicka i Vanessa odlazi korak (ili tri?) dalje od uspješnog showa Love is Blind, o kojem smo nešto više pisali ovdje. Kako da objasnimo što se događa u ovome kaosu? Pa, jedan partner ili partnerica daju ultimatum svome dečku ili djevojci – ili ćemo se zaručiti i uskoro zasnovati obitelj – ili prekidamo! No situacija se zakomplicira jer Nick i Vanessa imaju novi eksperiment: partneri “prekidaju” i počnu dejtati s ekipom koja je dala ili dobila ultimatume i vidjeti je li njihova neželja za vjenčanjem možda činjenica da nisu upoznali pravu osobu. Ako dižete obrve, da, to zaista jest ovako kako ste pročitali i doista je toliko drame da je se ne bi mogao dosjetiti niti Shakespeare.

Starstruck, 1. sezona

Starstruck serija

Nedavno smo pogledali novu seriju na HBO Maxu koja nas je oduševila komedijom, dirljivim scenama i generalno šašavom atmosferom koja pokazuje svu zbunjenost početka nekog odnosa. Doduše, onoliko koliko se možemo poistvojetiti s činjenicom da je naša protagonistica slučajno završila u krevetu s holivudskom zvijezdom i – zaljubila se! Iako početak zvuči kao neka klasična ljubavna komedija u kojoj bi glumio Jude Law ili Matthew McConaughey s početka karijere, ali ne! Pogledajte zapravo i uvjerite se sami, nas je oduševila.

 

Foto: Elite