MIC Styling Academy

Hairstyle News, najveća regionalna manifestacija frizerske struke, 6. i 7. travnja u zagrebačkom Plaza Event Centru okuplja elitu svjetskih stručnjaka koja će predstaviti maštovite kolekcije i top trendove za sezonu proljeće/ljeto. 

Na festival dolazi više od 60 edukatora iz Hrvatske, Francuske, Velike Britanije, Amerike, Italije, Rusije, Australije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, a kreativne frizerske kolekcije i brojne frizerske lookove iznijet će više od 200 modela. 

U goste nam iz Pariza dolazi Christophe Gaillet, talentiran, višestruko nagrađivan i bogatog iskustva, što potvrđuje i njegova suradnja s najpoznatijim modnim dizajnerima kao što su Thierry Mugler, Nina Ricci, Paco Rabanne, Azzaro i BalenciagaZatim, Denis Shefel iz Moskve, vrhunski kolorist, influencer i međunarodni ambasador Indola tima koji diktira i razvija kreativne svjetske trendove boja za kosu. Mario Mesarić i Ivana Špicer, poznati kao ZGAT Academy tim, trenutno među najboljima na svjetskoj sceni u geometrijskom šišanju.

Matrix

Ashleigh Hodges iz Velike Britanije, jedna od najtraženijih svjetskih stilistica i glavna stilistica britanskog izdanja emisije The Voice, frizerima željnih znanja pružit će iznimno korisne kolorističke savjete. Eldin Nuhićfrontmen frizerske struke iz Bosne i Hercegovine i svojedobno službeni frizer kultnog Sarajevo Film Festivala tijekom kojeg je stilizirao Gillian Anderson, Morgana Freemana i brojne druge svjetske glumačke zvijezde priredit će atraktivan multimedijalan show. Na festivalskoj pozornici nastupit će i Katica Topčić, priznata frizerska stručnjakinja i stilistica za modne editorijale, fashion događanja i TV serije, kojoj njegu kose povjeravaju brojne poznate osobe, među ostalima, i Aleksandra Dojčinović, Petra Nižetić, Ana Bacinger, Petra Kurtela