Foto: Netflix

Izašao je trailer komedije pod imenom “Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga”, a ako je suditi po onome što nude ove kratke dvije i pol minute, film bi mogao biti doista zabavan.

Ključna tema filma satkana je oko Eurovizije, najdugovječnijeg glazbenog natjecanja u Europi koje, iako mu gledanost i popularnost s godinama opadaju, ne prestaje biti izvorom inspiracije i entuzijazma europske glazbene scene. Osim toga, tvorci filma imali su na umu Willa Ferrella koji svaku ‘običnu’ temu može učiniti  urnebesno smiješnom. Ovog puta dolazi u ne tako očekivanog filmskom partnerstvu. Naime, u komediji se s njim pojavljuje Rachel McAdams, rezervirana za romantične komedije. Ferrell i McAdams pričaju priču  o dvoje nadobudnih glazbenika s Islanda kojima je želja postati dijelom ikoničnog glazbenog natjecanja. Uz njih u filmu se još pojavljuju i Dan Stevens, Demi Lovato i  Pierce Brosnan.

Film će biti dostupan na Netflixu od 26. lipnja 2020., kako je najavljeno. Prvotno je trebao premijeru imati u svibnju što bi se, da nije bilo odgode zbog koronavirusa, poklopilo i sa stvarnom Eurovizijom, koja je također otkazana ove godine.