Za tri dana počinje Weekend Media Festival pa je dobar trenutak podsjetiti se što nas sve tamo čeka!

Kao što već sigurno znate, Weekend Media Festival okuplja stručnjake i entuzijaste iz svijeta medija, komunikacija i poslovnog svijeta te donosi mnoštvo sadržaja iz različitih područja kao što su IT,  glazba, mediji i inovacije. Weekend.15 će se održati od 22. do 25. rujna pod sloganom #SAMODOĐI na već svima dobro poznatim prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju. No moramo primijetiti, program je svake godine sve bolji i bolji. 

Kao i dosad, na Weekend Media Festivalu čeka vas:

 • svježa doza najnovijih trendova iz brojnih industrija
 • govornici svjetskoga glasa
 • vruće rasprave i kontroverzne teme
 • paneli koji nadilaze sva očekivanja
 • networking i upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera minglanje i širenje mreže kontakata
 • nastupi najvećih domaćih i regionalnih zvijezda
 • plesni hitovi i vrući DJ beatovi
 • dobra zabava i vrhunski provod
 • uživanje u gastronomskoj ponudi veličanstvene Istre uz
 • kulisa čarobnog Rovinja

No, ipak radi se o okruglom rođendanu pa su organizatori odlučili pokloniti i nešto ekskluzivno:

 • besplatnu radionicu za osnaživanje i samopromociju #IamRemarkable
 • 50 % popusta do 22. rujna za godišnju pretplatu na Skill Box – digitalnu platformu uz koju najveći lideri današnjice postaju vaši osobni učitelji

Weekend Media Festival program

„Aktualni trendovi, inspirativni govornici i opuštena atmosfera koja potiče intenzivno druženje obilježit će i 15. Weekend u Rovinju. Ove godine imamo uistinu raznolike teme koje prate promjene u društvu, tako ćemo govoriti o WEB 3.0, metaversumu, jednorozima budućnosti, TikToku, disrupciji inovacija, ali i kulturi otkazivanja.  Željno iščekujemo odličan zajednički provod i stvaranje novih Weekend uspomena jer i zabave sigurno neće nedostajati“, tvrdi Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala i Pepermint agencije.

Na primjer, za posebnu dozu zanimljivih, edukativnih sadržaja i poučnih izlaganja, među ostalima, pobrinut će se izraelski novinar i publicist Yossi Melman – jedan od najvećih stručnjaka u području špijunaže i međunarodne sigurnosti koji je napisao niz bestsellera o Mossadu i Izraelskoj službi unutarnje sigurnosti Shin Bet. Neka od najpoznatijih Melmanovih književnih djela su: „Every Spy a Prince: The Complete History of Israel’s Intelligence Community“, „Spies Against Armageddon“ i „The Master Terrorist: The True Story of Abu-Nidal“. Iz digitalnog svijeta dolazi Nikola Dešković, revolucionar koji je prvi uspješno postavio internetsku prodaju automobila u Europi, a Vuk Vuković, jedan od vodećih domaćih makroekonomista govorit će o vrućoj jeseni i recesiji u sljedećoj godini. I to je samo komadić programa.

Dobroj posjećenosti 15. po redu Weekend Media Festivala doprinijet će i odličan večernji program. Dovoljno je reći da je među imenima Konstrakta! A cjelokupno događanje upotpunit će i Golden Drum festival koji će se ove godine održati u sklopu Weekenda. Ovaj međunarodni kreativni festival svake godine nagrađuje najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u oglašivačkoj industriji, a ovogodišnja glavna tema festivala je Rebuilding Connection. 

Između ostalih važnih događanja na Weekend.15 bit će proglašeni i pobjednici Food Tech start-up natjecanja u organizaciji  Infobipa, Maistre i Peperminta, a koje je najavljeno još na Weekend Food Festivalu u svibnju. 

Sve dodatne informacije i najnovije vijesti o Weekendu možete pronaći ovdje, a sve novosti saznajte i putem službenih Instagram i Facebook kanala. 

Fotografija: Ana Church