Sambice i dalje ostaju neprikosnovene kao najtraženije tenisice i u ovoj godini. Suradnja između Wales Bonner i adidas Samba za 2024. godinu nije razočarala i ne predstavlja ništa manje od modne čarolije.

U ovoj novoj kolekciji ističu se dva potpuno nova para tenisica, obojana u nevjerojatno prepoznatljivom stilu Wales Bonner. No, umjesto uobičajeno velikog jezika, ovi modeli dolaze s suptilnim varijacijama koje zadržavaju sportski identitet brenda.

Prvi par, izrađen u klasičnoj prljavo bijeloj boji, oduševljava izraženim plavim detaljima. Šavovi koji elegantno obuhvaćaju rubove pete stvaraju nevjerojatnu kombinaciju elegancije i urbanog stila.

Drugi par, uronjen u nježnu bež nijansu, privlači pažnju prljavo bijelim detaljima s vanjske strane i živopisnim plavim iznutra. Još jednom, pažljivo izrađeni šavovi otkrivaju sofisticiranost pete, dok smeđe mrlje raspršene po cijelom tijelu dodaju dodatnu razinu sofisticiranosti silueti.

Novi modeli ne samo da zadržavaju tradicionalni sjaj Sambica, već ga i podižu na novu razinu elegancije i modernog stila, čineći je pravim električnim iskustvom za zaljubljenike u modu.

Fotografije novih Sambica procurile su uoči revije Walesa Bonnera za jesen/zimu 2024. na Tjednu muške mode u Parizu, a ako je suditi prema njima, čini se da nas očekuje pravi spektakl Wales Bonnera na ovogodišnjem pariškom događaju.

 

Foto: @woganwodeyang