Ako volite svoje slobodno vrijeme ispunjavati igrama na mobitelu, a ponestalo vam je ideja, pogledajte naše provjerene preporuke

Alto’s Odissey

Ova zen igra svidjet će se svakome kome je važna atmosfera. Jedino što trebate je tu i tamo tapnuti mobitel da vaš junak skoči, a okružuje vas prekrasan krajolik i čarobna glazba. Igru možete pokrenuti ako imate i 10 minuta koje želite “ubiti”, ali moglo bi vam postati zarazno.

Tiny Room Stories: Town Mystery

Za ljude koji vole misterije, odlična je ova igra u kojoj tražite tragove kako biste otkrili zašto su svi nestali u malom gradu. Vi ste detektiv koji znatiželjno zabija nos u ladice susjeda u gradiću Radcliffu i istražujete grad, pronađite tragove, rješavajte male zagonetke i riješite istragu.

House Flipper

Volite preuređivati i obožavate gledati emisije o renoviranju? Svidjet će vam se posao stručnjaka za uljepšavanje devastiranih kuća kojima dajete drugi život i prodajete ih za višu cijenu.

Strange Case: The Alchemist

Još jedna, pomalo jeziva igra u kojoj istražujete tajanstveni slučaj ”Alkemičar” – netko je oskvrnuo grobove i ne zna se razlog tomu. Pokušajte pronaći identitet Alkemičara i izvucite živu glavu od zamki na putu.

Foto: Alto’s Oddisey