Iako makeup trikovi često postanu viralni, sada je to uspjelo – detoks maksi koja nevjerojatno čisti pore, zbog čega je skoro stalno rasprodana

Sudeći po novom trendu, ljudi vole pripremiti pravi mali wellness tretman kod kuće – sve se više pretražuju mirisne svijeće, ali i detox maske. Tako je jedna maska od ružičaste gline, pulpe grožđa, mljevene kave i ekstrakta papaje, veganska i cruelty-free proglašena prošle godine novim svetim gralom. Riječ je o Caudalie Vinergetic+ Instant Detox maski koja čisti pore naočigled, i ima preko 3 milijuna pozitivnih impresija, a tome svjedoči i činjenica da je rijetko dostupna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caudalie US 🇺🇸 (@caudalieus)

Bilo kako bilo, hashtag #detoxmask, koji ima više od 16 milijuna pregleda, prepun je recenzija maske Caudalie, a sve je krenulo s TikTok beauty entuzijasticom Mikaylom Nogueirom koja je odlučila pokazati kako maska djeluje na njenome licu.

@mikaylanogueira Seeing @Amelia Olivia and so many others talk about my favorite mask! Love to see it get hype. #skincare #beauty #makeup ♬ original sound – Mikayla Nogueira

Riječ je o ekspresnom detox tretmanu za uklanjanje toksina iz kože i sužavanje pora, a kako mnogi mučimo muku s time, a sve više volimo uživati u takvim tretmanima kod kuće, ne čudi da je jedva dostupna. Još jedan dokaz da čist, blistav izgled s malo makeupa nastavlja vladati beauty trendovima.

Ako je planirate nabaviti, masku je potrebno držati 5 do 10 minuta, i ne činiti to svaki dan – dovoljno je jednom tjedno. eventualno ako imate problema sa začepljenim porama, onda je potrebno napraviti piling lica dvaput, a masku staviti samo na ona područja na kojima postoji višak sebuma i proširenje pora.

I ono najbolje – iako je rijetko dostupna, sada je možete uloviti na sniženju ovdje! Ako vam ne izgleda isto – promijenili su pakiranje u bočice koje su od recikliranog materijala – formula je identična!

 

Foto: Caudalie/Instagram