Poznata dizajnerica odlučila je proslaviti svoj 46. rođendan sa svojim obožavateljima, pozvavši ih na virtualnu žurku, koja ima i humanitarni karakter

Sve smo kreativniji u druženju s dragim nam ljudima kad je potrebno pridržavati se socijalne distance. No, onima kojima je sada rođendan (a vole ih slaviti), preostaje im grupni videopoziv i vječno ”je l’ me vidiš sad?” u kameri prije nego vam ekipa otpjevuši happy birthday. A kako to obično biva, celebrityjima je (kao i uvijek) u ovom slučaju nešto spektakularnije, ograničenjima unatoč.

Tako je Victoria Beckham pozvala sve svoje pratitelje na Instagramu na proslavu svojeg rođendana koji večeras održava u Cotswoldsu. ”DJ Fat Tony poklonio mi je najbolji dar. Popis svih mojih najdražih pjesama koje želim podijeliti s vama. Umjesto darova ove godine, zamolila sam prijatelje i obitelj da doniraju u The Children’s Society. Pružaju život djetetu skrivenom od pogleda u krizi koronavirusa, a koji je u još većoj opasnosti od zlostavljanja, iskorištavanja, zanemarivanja ili gladi. Molimo vas da ih podržite ako možete. Tony sutra ide uživo na mome Instagramu. Uključite glazbu i zaplešite u svojoj dnevnoj sobi / kuhinji / spavaćoj sobi. Hvala Tony! x VB”

S obzirom na to da će proslava započeti u 21 sat po našem vremenu, ako volite đuskanje i virtualna druženja s nepoznatima, pridružite se milijunima Vickynih obožavatelja, a možete to pretvoriti i u zajednički online tulum s prijateljima!

Foto: Getty Images