U strogom centru grada, na adresi Vlaška 12, otvoren je Varteksov salon šivanja po mjeri u kojem će svaki muškarac moći pronaći odijelo koje će mu savršeno pristajati, ali u kojem će se i ugodno osjećati, što je jedna od prednosti odijela šivanih po mjeri koju nikako ne smijemo zanemariti.                                                           

Kroz šivanje po mjeri vodit će vas Varteksovi spretni i stručni stilisti. Uz njihovu pomoć odabrat ćete željeni model, tkaninu, unutarnju i vanjsku obradu i sve modne detalje koji čine razliku. Nakon izvršenog odabira Varteksovi  stručnjaci napravit će mjerenje i s konstruktorima izraditi vaš kroj.

Varteks šivanje po mjeri Zagreb

Varteksova tradicija izrade odijela duga je cijelo stoljeće, a vrhunac ekspertize odijela su šivana po mjeri. Varteks vjeruje u kulturu kvalitete, pa pomno bira proizvođače i tkanine koje će ponuditi svojim klijentima. Kvalitetna tkanina je preduvjet da odijelo šivano po mjeri zaista bude vrhunsko. Za izradu odijela koriste se tkanine najpoznatijih talijanskih proizvođača kao što su Marzotto, Angelico, Marlane, TG di Fabio, te najbolji svjetski proizvođač vrhunskih tkanina Loro Piana.

Damir Martinovic Mrle, Karmela Vukov Colic, Ivanka Mazurkijevic i Sanja Dolezal
Damir Martinović Mrle, Karmela Vukov Colić, Ivanka Mazurkijević i Sanja Doležal

Izrađene su od prirodnih vlakana popust čiste runske vune, superfine wool, vune sa svilom, vune s kašmirom u finoćama od Super 100’s do Super 150’s, ali i Summertime u kombinaciji vune, svile i lana.  Znanje i iskustvo Varteksovih majstora i modnih savjetnika te savršeno oblikovani modeli čine jedinstvena personalizirana odijela Varteks. Tradicionalnoj izradi odijela pridružena je i najmodernija tehnologija kojom se postiže maksimalna preciznost u krojenju i izradi odjeće. Odijelo – oličenje stila i svojevrsna potvrda uspjeha svakog muškarca, sastavljeno je od 130 krojnih dijelova, prolazi kroz 300 faza izrade i kroz 500 pari spretnih ruku Varteksovih krojača.

Martin Sinkovic, Tina Ranilovic Vrdoljak i Valent Sinkovic
Martin Sinković, Tina Ranilović Vrdoljak i Valent Sinković

Ambasadorima brenda Varteks, „nesavršenim ljudima u savršenim odijelima“ pridružuju se  i braća Sinković, naš najjači veslački tandem, koji je svojim uspjesima ispisao ne samo stranice hrvatske, već i svjetske povijesti veslanja. Iako život profesionalnog sportaša nalaže sportsko odijevanje, zahvaljujući udobnosti i kvaliteti tkanina i savršenim krojevima, braća Sinković u  Varteksu su pronašli savršenog partnera za trenutke u kojima trebaju zasjati primajući brojna priznanja i nagrade, a takvih će trenutaka, poznavajući naše dvostruke zlatne Olimpijce, biti još mnogo.