#saljidalje nagradna igra ide dalje, te pažljivo bira poklone kako biste nekome izmamili naaajveći mogući osmijeh u ova pomalo neobična vremena. Danas taj osmijeh možete izmamiti vašoj boljoj polovici ali i sebi, jer ususret Valentinovu, Avon poklanja dvoje nasretnijih među vama: svakog s po jednim setom Avon Attraction Desire mirisa u kojem se nalazi jedan miris za nju i jedan miris za njega!

Attraction Desire najnoviji je duo mirisa iz linije Avon Attraction, s kreacijama za oba partnera, koja je tijekom zadnjih 5 godina lansirala  čak četiri para posebno atraktivnih parfema. Kao jedna od vodećih mirisnih kuća u svijetu, koja svake sekunde u godini proda čak 7 bočica mirisa, Avon novim iznenađenjima budi želju svojih korisnika za otvaranjem čula u otkrivanju novih mirisnih nota. 

Attraction Desire čarolija događa se sa zajedničkom notom vatre (Fire Accord): bogatim, sočnim i preslatkim voćnim sastojkom opojnog dimljenog eliksira crne trešnje uz hipersenzualnu kožu i jantar koji dodaju hrabar i neodoljiv element iskušenja u oba Attraction Desire mirisa: Attraction Desire EdP for Her i Attraction Desire EdT for Him. Ova će kombinacija mirisa učiniti svaki vaš susret s partnerom neponovljivim senzualnim iskustvom, probuditi želju koja dovodi do eksplozije strasti i žudnje. Osoba koja stoji iza oba mirisa je rumunjska kreatorica Gabriela Chelariu, koja je oduvijek bila fascinirana prirodom. Tijekom studija za farmaceuta, odradila je pripravnički staž za istraživanje novih molekula mirisa i posjetila Grasse u Francuskoj, rodno mjesto moderne parfumerije. To je bio početak njezinog putovanja u svijet mirisa, da bi se kasnije pridružila mentorici Honorine Blanc i postala dio svjetski poznate kompanije Firmenich.

“Inspiracija je potekla od osjećaja želje koju doživimo kad nas strast pomete s nogu. Kontrastne, ali poznate note, kombinirala sam na nov način u želji da stvorim eksploziju snažnih osjeta koji odgovaraju uzbuđenju koje osjećamo kad smo strastveno zaljubljeni. Oba mirisa stvorena su da bude čula i stvaraju užitak koji oživljava želju,” kaže Gabriela Chelariu.  

 

O parfemima

Attraction Desire for Her (orijentalna vanilija i jantar): primamljiv miris sa zavodljivom esencijom vatrene crne trešnje, praćen senzualnim sambac jasminom i bazom zlatnog jantara za dugotrajni dojam. 50ml, 134,90kn

Attraction Desire for Him (začini i drvo): ovaj miris započinje hrabro s daškom neodoljive vatrene crne trešnje omamljene irisom. Završava na jantaru, senzualnoj noti koja budi želju za još više. 75ml, 134,90kn

flash!

Kako biste osvojili ovaj neodoljivo strastveni duo, posjetiti naš Instagram profil gdje ćete pronaći pravila. Ili samo kliknite ovdje.