Još prije 2000 godina, u srcu francuskih Alpa, otkriven je izvor jedinstvene termalne vode Uriage. Ona putuje kroz planinske geološke dubine čak 75 godina, obogaćujući se putem mineralima i elementima u tragovima. Blagotvorne učinke ove regenerativne vode od 1992. koriste dermatološki laboratoriji Uriage za svoje inovativne kozmetičke proizvode

uriage_izvor

Termalna voda Uriage umiruje kožu, sprječava njezinu dehidraciju i jača kožnu barijeru. Kako bi se sačuvala njezina čistoća i prirodno bogatstvo, puni se na samom izvoru. Zahvaljujući njezinim učincima,  kozmetiku Uriage preporučuju dermatolozi cijelog svijeta, a korisnici je obožavaju, što najbolje potvrđuje podatak da se svakih 10 sekundi proda jedna termalna voda Uriage Eau Thermale!

Među omiljenim proizvodima ovog francuskog brenda je i Uriage hidratantna krema za lice, Uriage Bariéderm krema za ruke, kao i hranjiva linija Uriage Xémose te proizvodi za problematičnu kožu l Uriage Hyséac.

Moramo spomenuti i antiage liniju za pomlađivanje kože Uriage Age Protect, proizvode za kožu klonu crvenilu Uriage Roséliane i kreme za zaštitu od sunca Uriage Bariésun.

Novost na tržištu je URIAGE BARIESUN ULJE ZA SUNČANJE u spreju SPF50+

Novi Uriage Barièsun kombinira visokoučinkoviti kompleks filtera i svojstva Uriage Thermalne vode za zaštitu kože i sprječavanje oštećenje stanica uzrokovano UVA i UVB zrakama. Ono što je bitno, da ovo ulje ostavlja vašu kožu satenskom i ističe preplanuli ten. Baršunaste i nemasne je teksture. Može se koristiti na kosi, štiti je od isušivanja i čuva njezinu prirodnu ljepotu. Iz tog razloga koristi naziv 2 u 1 , proizvod za preplanuli ten i njegovanu kosu.

 

Uriage Bariesun Huile_seche_200ml Spf50+
Uriage Bariesun ulje za sunčanje u spreju SPF50+, 198 kn

Dermatološki laboratoriji Uriage članovi su globalnog pokreta 1% ZA PLANET, etička obveza podrške nevladinim organizacijama koje rade za dobrobit okoliša, donirajući 1% profita linije Bariésun diljem svijeta.