Alicia Keys je objavila novi spot i to za singl koji je nastao u suradnji s Khalidom  – “So Done”. Novi album izlazi ove jeseni i zove se “Alicia”.

Glazbenici moćnih glasova kroz stihove i R&B zvuk poručuju zbogom svim lažnim aspektima sebe. Pjesmu su napisali Alicia Keys i Ludwig Göransson. To je ujedno i posljednji singl koji ćemo čuti prije izlaska novog albuma. U spotu se uz glazbenike pojavljuje glumica Sasha Lane (American Honey), a režirao ga je Andy Hines (Lizzo, Anderson .Paak). Za stilistu je bio zadužen Jason Bolden – Alicia Keys nosi Versace i kristalni grudnjak Helene Zubeldia i Tibi hlače.

Alicia Keys je istaknula kako je uzbuđena što će pjesmu podijeliti sa svijetom i zbog energije pjesme: “Suradnja s Khalidom je bila posebna. Ovo je pjesma o prestanku mijenjnaja sebe zbog drugih i otpuštanje svih tuđih ideja kako bi vaš život trebao izgledati.”

Pred Aliciom je i nova svjetska turneja, ali tek od ljeta sljedeće godine obzirom da ju je  morala odgoditi zbog pandemije koronavirusa.

 

Foto: Screenshot, PR