Prvi dio trilogije “Fear Street” koja se odvija 1994. godine donosi odlične hitove koji će vas vratiti u sve glazbene faze 90-ih

Ako znate za pisca R. L. Stinea, “Fear Street” vam se ne treba posebno predstavljati. Tinejdžerska horor eksplozija vrvi Gen-Z glumcima i glumicama, ali glazba je definitivno za milenijce.

Prvi je nastavak (od njih tri) već na Netflixu, a brojimo sitno (stiže u petak, 9. srpnja) do dolaska nastavka. U ovom ćete se filmu vratiti u 1978. godinu (kao, uostalom i u koješta ovih mjeseci koje se vraćaju u retro razdoblje), završit će škola u Shadysideu, ljeto je počelo i ekipa ide do obližnjeg kampa. A onda? Mislim, ako ste gutali R.L. Stinea, znate točno što možete očekivati. Ukratko, ako volite ljetne trilere i znate što su slasheri, eto, znate što gledati.

Još jedan film koji se može dodati na popis prizivanja nostalgičnih trenutaka vrvi odličnom glazbom: od Nirvane, Nine Inch Nails, Garbage Snoop Dogga, do Davida Bowieja. Mi ovu plejlistu prvoga nastavka ne možemo prestati slušati!

 

 

Foto: Netflix