(Lea Michele i Zandy Reich, Instagram)

Na intimnoj ceremoniji u sjevernoj Kaliforniji, u subotu 2. ožujka zvijezda serije Glee , glumica Lea Michele udala se za Zandy Reicha, s kojim je u vezi oko dvije godine.

Samu ceremoniju je vodio scenarist Glee serije Ryan Murphy, a kolege sa seta, glumac Darren Criss te glumice Becca Robin i Emma Roberts došli su podržati lijepu glumicu i biti s njom na njezin dan.

View this post on Instagram

3/9/19❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

‘Jako smo uzbuđeni što smo u braku i zahvalni što smo okruženi prijateljima i obitelji. Jako se veselimo što ćemo ostatak života provesti zajedno.’- izjavio je mladi par za Peoples.

Zandy Reich, osnivač modne kompanije AYR i Michele u vezi su već dvije godine. Sretnu vijest da se udaje mlada glumica je podijelila još u travnju 2018. godine na svom Instagramu kada je stavila fotografiju zaručničkog prstena uz jednostavan komentar – da.

View this post on Instagram

Yes 💍

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Mladenka je nosila predivnu voluminoznu haljinu koja je u gornjem djelu imala korzet, a na glavi je nosila dugačak šlep. Kosa zavezana u ženstvenu punđu i decentne naušnice bile su dovoljne da mladenka zasja u svom punom sjaju.