U zagrebačkom salonu Vodotehnika u tijeku je velika rasprodaja gotovo cjelokupnog asortimana s popustima koji sežu do čak 70% bez obzira na način plaćanja

U omiljenoj destinaciji ljubitelja kvalitete i dizajna u uređenju interijera, zagrebačkom salonu Vodotehnika poznatom i kao Boutique de céramique, zbog preuređenja poslovnice započela je velika rasprodaja gotovo cjelokupnog asortimana.

Supergres, Vodotehnika, plocice Medley_sugar bagno str block_DD17
Supergres, Vodotehnika, pločice Medley

Ako ste u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom ili u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj, na više od 700 kvadrata u Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Inda galanterija
Inda galanterija

“Zbog preuređenja poslovnice i prelaska na novi model poslovanja okrenut veleprodaji, sve do isteka zaliha cjelokupan asortiman pločica prve klase s lagera nalazi se na rasprodaji. Najveći interes kupaca već sada je zabilježen za kolekcije keramičkih pločica vrhunskog talijanskog dizajna i izrade, a koje su zbog iznimne kvalitete nadaleko cijenjene diljem svijeta. U Hrvatskoj je gres, materijal od kojeg su izrađene, ovih mjeseci posebno tražen zbog sve veće potrebe da se uređenje doma ili poslovnog prostora realizira trajnim i kvalitetnim rješenjima otpornim na sve situacije“, rekla je Gordana Barun iz salona Vodotehnika.

Sant'Agostino, pločice gres
Sant’Agostino, pločice gres

Što se tiče keramike, među brojnim zvučnim dizajnerskim brendovima u ponudi salona ističe se talijanski Sant’Agostino, koji zahvaljujući tradiciji dugoj 50 godina i dalje ostavlja snažan pečat na globalnoj sceni. S ne manje istaknutim i cijenjenim linijama proizvođača Flaviker, Supergres, Piemme i Dom Ceramiche sada ima cijene cjelokupnog asortimana snižene 25%.

Sant'Agostino, Vodotehnika, plocice gres porculan S.WOOD.jpg. 20x120
Sant’Agostino, pločice gres porculan S.WOOD.

Kako je nit vodilja Vodotehnike oduvijek bila ponuditi kupcima idejna rješenja i u segmentima tuš kabina i kada, mješalica, galanterije i sanitarija te kupaonskog namještaja, i taj asortiman je ponuđen po cijenama nižim do 70%. Među njima ističe se brend Teuco čiji su patenti promijenili whirpool povijest te ga u svega nekoliko godina lansirali do samog vrha proizvođača hidromasažnih bazena, sauna, tuševa i kada.

Piemme, pločice Nordic Snow Stonewall
Piemme, pločice Nordic Snow Stonewall

Uvjerite se da Vodotehnika nudi rješenja koja pružaju apsolutni vizualni užitak, ne samo u kupaonskim prostorima već i u dnevnim boravcima, hotelima te ugostiteljskim objektima. Besprijekorna funkcionalnost i vizualna atraktivnost odabranih predmeta pretvorit će svaki posjet prostoriji koju krase u pravi doživljaj.  

 Sant'Agostino, Vodotehnika, plocice, gres 20x20 PATCHWORK CLASSIC MIX
Sant’Agostino, pločice, gres Patchwork classic mix

Stoga, ako želite dodati stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere, svakako svratite u salon Vodotehnika te izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete – sada po iznimno pristupačnim cijenama.

Flaviker, Vodotehnika, plocice STATUARIO 60X60 supreme RETT
Flaviker, pločice Statuario

Adresa salona Vodotehnika: Kovinska 3, Jankomir, Zagreb / kontakti: +385 1 6165 989, salon@vodotehnika.hr . Više informacija potražite na web-adresi.

Naslovna fotografija: Flaviker, gres pločice Dakota-grigio