Zaustavite potragu po bespućima interneta za dobrim kupaćim kostimom jer ćete fini model naći s hrvatskim potpisom More Beachwear.

Jednostavnih modela, divnih ljetnih boja, a svaki se dio kupaćeg kostima prodaje odvojeno kako biste ih mogli upariti po želji. Ako nas pitate, to je sve što tražimo od savršenog kupaćeg kostima. Sve to ima hrvatski brend More Beachwear, a osnovale su ga 2015. dizajnerice Diana Baketić i Matea Draganić.

Nakon godina provedenih u industriji kupaćih kostima izvan granica Hrvatske gdje je radila za vodeće brendove, dizajnerica Diana Baketić se vratila u Hrvatsku i upoznala kreativnu Mateu Draganić. Zajednička ljeta provedena na otoku Hvaru rezultirala su odlukom da stvore vlastiti brend kupaćih kostima pod imenom More.

Inspirirane morem i mediteranskom kulturom te načinom života, More stvara sofisticirane, jednostavne i kvalitetne ljetne modele badić, a 2016. godine lansirana je i prva kolekcija kolorističnih bikini modela. Svi su komadi proizvedeni u Hrvatskoj, od najfinijih materijala iz Italije i Francuske. Dizajnirani su tako da se mogu po želji kombinirati i zato ih možete kupiti odvojeno. Osim klasičnih retro modela tamnijih boja, kolekcije More obiluju i divnim ljetnim svijetlim nijansama.

S online prodajom putem webshopa su započele 2017. godine, a nakon toga su otvorile trgovinu na otoku Hvaru, u gradu Hvaru te u Rovinju, u sklopu Grand Park hotela gdje i fizički možete isprobati njihove modele. Webshop su upravo nanovo lansirale prije koji dan, a više informacija potražite na morebeachwear.com

Foto: More Beachwear / Mare Milin, Maja Rašić