Parfemi već odavno imaju svoje prateće proizvode koji su jednako senzualni, možda još i mirisniji. Ovaj poznati brend od sada možete kupiti i u Zagrebu.

Tajna uspješnog beauty brenda svakako je poznavanje želja njegovih korisnica. Mirisi su odavno nadišli svoj tradicionalni oblik, u bočicama parfema, te postali omiljeni mirisni dodatak u obliku ulja, mista, suhog šampona za kosu ili losiona za tijelo. No, isto poput parfema, i njihova trajnost ovisi o kvaliteti, zato je odlična beauty vijest ta da su u Zagreb stigli niche parfemi s francuskim potpisom koji u svojoj ponudi imaju i neodoljive parfeme za kosu.

Radi se o francuskom imenu BDK Parfums iza kojeg stoji David Benedek, jedan od najtalentiranijih parfumista Pariza. David je odrastao u obitelji s dugom tradicijom u mirisima i od malena je bi okružen ovim zanatom. Upravo iz te ljubavi pokreće BDK – brend čiji parfemi mirišu ni više ni manje nego po – Parizu.

View this post on Instagram

 

A post shared by BDK Parfums (@bdkparfumsparis)

A jedan od noviteta brenda su i mirisi za kosu, koji se nalaze u obliku spreja i nose mirise poznatih BDK parfema, kao što su Bouquet de Hongrie, Crème de Cuir, Rouge Smoking i drugi. Formula ovih parfema u spreju bazirana je na proteinima svile za hidrataciju, elastičnost i završni sjaj, zbog čega i njeguje te štiti kosu. Svi su dostupni po cijeni od 490 kn u The Lab Storeu u Zagrebu, i na online stranici www.the-lab.hr.

Foto @catharinazeitner