Za brend Peter Thomas Roth vjerojatno ste čuli već puno prije nego li su njihovi proizvodi došli u Hrvatsku. Beauty skincare brend već je duže vrijeme u fokusu zbog svojih neprikosnovenih rezultata, a ovaj mjesec svakoj Grazia čitateljici uz kupljeni primjerak tiskanog izdanja Grazije poklanja jedan od tri fantastična proizvoda u travel-size verziji, kako biste isprobali njihova, usudit ćemo se reći, gotovo magična svojstva!

Nedavno je naša suradnica isprobala Peter Thomas Roth FirmX okoloočnu kremu i već sutradan htjela dati pozitivne recenzije jer je već nakon prvog nanošenja vidjela veliku razliku. I u tome nije sama. Internet bespuća puna su recenzija Peter Thomas Roth proizvoda od strane blogerica i vlogerica oduševljenih naočiglednim rezultatatima. No, Peter Thomas Roth posebno su proslavile holivudske zvijezde koje se više ne odvajaju od njihovih proizvoda.

Margot Robbie već je u nekoliko intervjua spomenula kako se ne odvaja od Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads, a Kim Kardashian je izjavila da više ne može zamisliti svakodnevnu rutinu bez Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM tretmana.

Sada je na vama da isprobate jedan ili sva tri proizvoda koja dobivate na poklon uz svaki kupljeni primjerak Grazije, a o kojima se radi, pogledajte u nastavku!

IRISH MOOR MUD BLACK MASK

IRISH MOOR MUD BLACK MASK dobiva samo hvalospjeve od beauty zaljubljenika i struke. Ova očišćavajuća i hidratacijska maska s Irskim Moor Blatom pomaže izvući nečistoće, višak ulja i prljavštinu dok istovremeno puni kožu vlagom, vitaminima, esencijalnim mineralima i snažnim antioksidacijskim svojstvima. Smanjuje veličinu pora, fine linije i bore. Koža je čista, svježa , hidratizirana i blistava.

ANTI-AGING CLEANSING GEL

Drugi proizvod je ovaj nevjerojatni ANTI-AGING CLEANSING GEL, luksuzni čistač protiv starenja kože koji  naglašava mladenački izgled kože. Napredna formula pilinga i čistača pomaže u smanjenju finih linija i bora te ostalih znakova starenja. Idealan za sve tipove kože osim iznimno osjetljive, uključujući suhu, suncem oštećenu kožu.Ostavlja kožu čistom i revitaliziranom.

CUCUMBER GEL MASKA

I treći proizvod koji možete dobiti uz kupljeni primjerak Grazije jest CUCUMBER GEL MASKA, osvježavajuća i hidratacijska gel maska koja hladi, pomaže u njezi suhe i iritirane kože. Izvrsna je kod smirivanja i umirivanja kože nakon izlaganja suncu, nakon pilinga, depilacije, tretmana lica i mehaničkog čišćenja!