Kako iz svog ormara ponovno izvučete baloner, tako stignu i najpopularniji trendovi koje ćemo gledati na drugima tijekom sljedećih mjeseci. Evo tri koji su nas oduševili

Nova sezona uvijek sa sobom donosi svježe trendove, a kako hladniji mjeseci sa sobom donose bogatije nijanse, poput karamele, kestena i kakaa, ovi noviteti su nas više podsjetili na šaroliko jesensko lišće. Ne znamo za vas, ali mi smo naručili termin u frizerskom salonu minutu nakon što smo vidjeli što donose novi trendovi za kosu.

Rebel, rebel

Smjelim nijansama nije još došao kraj. Dapače, čini se kao da imamo više boja na izbor nego ikada. Bilo da želite obojiti samo pramenove ili cijelu kosu – ova drastična promjena bit će uvijek omiljena za vidjeti.

Kontrasti

I dok posežemo za smeđim nijansama koje više nalikuju čokoladi ili kavi, ove sezone najpopularniji će biti ovaj twist koji pomalo baca i na kosu Emme Stoneu u Crueli, no zapravo trend je po uzoru na, pogodili ste, devedesete. Bilo da obojite samo prednje pramenove u kontrastnu nijansu ili ih prošarate svojim oštrim bobom ili kovrčama, izbor za inspiraciju imat ćete posvuda na internetu.

Zavjese

Ne, niste slučajno kliknuli na “Home” rubriku. Sjećate li se prekrasne valovite kose na Pameli Anderson u Baywatchu? Taj predivan look koji se dostojno opirao njezinom trčanju duguje “zavjesama”, dugačkim šiškama koje ne uokviruju lice, već stvaraju dodatni volumen. Nemamo ništa protiv niti njezine baby blonde nijanse, no ovo će se ljeto ići korak dalje – možda i uz kombinaciju ovih trendova. Sve u svemu, jako se veselimo!

 

Foto: @bel_pipsqueekinsaigon/Instagram