Trendi frizure za proljeće/ljeto 2020. koje možete isprobati kod kuće i krenuti hrabro u toplu sezonu.

Sigurno postoje neke frizure koje su vam se oduvijek sviđale, no niste bili sigurni ili imali vremena isprobati pristaju li vam. Revije za proljeće 2020., iz vremena kada su se još predviđali trendovi i nije se očekivalo da će svijet nakratko stati, sa sobom su donijele i nekoliko novih frizura. Dizajneri se najčešće drže klasike i onih stylinga u kosi koji naglašavaju prirodnu ljepotu. Evo koje od njih možete isprobati i sami, ako ste raspoloženi za malu beauty promjenu.

Stazica na stranu

Ukoliko ste tip koji je navikao za svoj klasični razdjeljak na sredinu, što kažete da ga vrlo jednostavno prebacite na stranu? Osim što stazica na istom mjestu potiče slabljenje kose, možda s vremenom shvatite da vam ona na stranu i bolje pristaje.

Wet look

Wet look već je nekoliko sezona prava hit frizura za evente iako se rijetke žene odvaže na isto. Koristite ulje za kosu – sada u tome možete potpuno uživati, ali i paralelno istestirati kako vam stoji dojam mokre kose. Cijeli prednji dio usmjerite unazad, a možete ga i uhvatiti ukosnicama i uživat u cjelodnevnoj njezi i cool event looku kod kuće.

Sedamdesete

Na nedavno održanim revijama mnogih dizajnera mogli smo vidjeti i omiljene neukrotive ‘upravo sam se ustala iz kreveta’ valove. Kako ih ostvariti? Spletite pletenicu preko noći, napokon naučite koristiti figaro, poigrajte se s pužićima od tkanine u kosi. Možda upravo postanete ekspert u trendi valovima što će vam u budućnosti jako dobro doći.

Zalizani rep

Na kraju svih prijedloga vraćamo se na basic stil. Nizak zalizani rep super je brzinsko rješenje za svaki dan, a kada ga nositi ako ne sada? Niste oprali kosu, ali planirate svratiti do dućana? Skupite kosu jako uredno i privežite je s tankom gumicom. Sve može dodatno učvrstiti s omiljenim proizvodom za styling te samo nabacite sunčane naočale. Voila!

Foto: Getty Images