Torba je modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti niti jedan styling, a budući da volimo baciti oko na aktualne trendove, sviđa nam se što su ove sezone u fokusu puffer modeli. Naime, radi se o torbama koje su toliko mekane na dodir, poput kakvog jastuka, a koje ujedno svakoj kombinaciji pružaju zanimljivu sinergiju sportskog i elegantnog stila.

Složit ćete se s nama kad kažemo da se danas nosi baš sve, pa tako nije rijetkost kombinirati naoko nespojive komade. Što se tiče puffer torba, idejno je riječ o sportskim torbama koje su poprimile chic ruho te ih viđamo i u nešto profinjenijim modnim pričama.

Jacquemus (1.440 eura)

Primjerice, model koji je trenutačno jedan od najpopularnijih jest Miu Miu Wander matelassé torba koja dolazi u raznim bojama, a jednako su traženi i bezvremenski Saint Laurent modeli, koji kombinacije čine profinjenim i elegantnim. Naravno, u ponudi su i različite dimenzije, pa vaša puffer torba može biti i veći model koji je idealan za poslovne varijante kad sa sobom morate imati sve potrebne stvari.

Miu Miu (2.000 eura)
H&M (199 eura)

Što se tiče kombiniranja, ovi modeli pristaju svakom stilu i prigodama, stoga je na vama odabrati onaj koji vam se najviše sviđa i upustiti se u modne avanture s ovim dodacima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L’OFFICIEL MALAYSIA (@lofficielmy)

Kako bismo vam skratili muke po odabiru idealnog modela, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita iz aktualne ponude brendova!

Prada (1.980 eura)
Pinko (500 eura)
Loewe (2.814 eura)
COS (195 eura)
Calvin Klein (139 eura)
Nanushka (424 eura)
Saint Laurent (2.600 eura)
Zara (22,95 eura)

 

Foto: Instagram / @vitaliia, Zara, H&M, Mytheresa