Nakon hidratantnog losiona, 4 seruma (‘zvjezdanog’ proizvoda tj. seruma Night reboot za noć i 3 dnevna seruma), te Perfect Plumper kreme, Pure Shots linija je bogatija za još jedan proizvod, a to je AIRTHIN UV DEFENDER – čista doza prozračne zaštite za svježu i mladoliku kožu u gradskom okruženju

Užurbani urbani životni stil izlaže kožu prekomjernom izlaganju UV zrakama, onečišćenju i prašini koji ubrzavaju pojavu znakova starenja i guše kožu. UV zrake imaju posebno jak utjecaj na bore, teksturu kože i pigmentaciju. Žene znaju da im je potrebna zaštita protiv tih agresivnih čimbenika, ali su klasične kreme za zaštitu od UV zračenja teške i masne, čime dodatno guše kožu.

Moćna tehnologija: prozračna i bez ulja

Krema Airthin UV Defender osam je puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zračenja, što je čini prigodnom hidratantnom zaštitnom kremom, nesmetano za svakodnevno nošenje i kao bazu prije make upa. Osim što spaja prozračnu teksturu, hidrataciju i svojstva za zaštitu od UV zraka, krema Airthin UV Defender također je otporna na toplinu i vlagu. Koža je hidratizirana i zaštićena, a lagana tekstura losiona ostavlja ugodan osjećaj na koži. Nema osjećaja zagušenosti: koža može disati.

Airthin UV Defender packshot 2

Sastojci linije pure shots: ekstrakt kore citrusa

Kora citrusa (ili citrus medica limonum) zapravo je kora limuna iz vrtova YLS Beauty Ourika Gardens u Maroku.  Kora citrusa ručno ubranih u proljeće bogata je svojstvima koja su korisna za kožu: sadržava eterična ulja, flavonoide, vitamin C i još mnogo toga. Ekstrakt kore citrusa ima detoksikacijski učinak i pomaže u borbi protiv oksidativnog stresa. Štiti kožu kako bi osigurala svježiji i mladolik ten.

Odvažan, luksuzan i ekološki prihvatljiv dizajn

Airthin UV Defender dolazi u pakiranju proizvoda za zaštitu od UV zraka nove generacije. Njegova jedinstvena kapaljka spoj je praktičnosti i preciznosti: osigurava čistu, higijensku i jednostavnu upotrebu te otpušta samo željenu količinu proizvoda, pri čemu ne stvara neželjeni nered i nepotrebno trošenje.

YSL Airthin UV Defender

Airthin UV Defender SPF50 30ml, 429 kn