U poslovnoj četvrti Zagreba, na križanju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste, smjestio se novi coworking ured Spaces Matrix.

Dio je to šire, vrlo poznate poslovne priče, osnovane u Amsterdamu pod imenom brend Spaces koji diljem svijeta za svoje članove nudi ugodne prostore i urede za rad. Zagreb se relativno nedavno priključio toj obitelji te tako sada u poslovnoj četvrti na Zavrtnici možete iznajmiti ured za svoje freelance potrebe. S istoka vozite Slavonskom avenijom i doći ćete do zagrebačke poslovne četvrti koja se najbrže razvija i odiše životom.

Ovdje ćete pronaći Spaces Matrix, prestižno i moderno radno okruženje koje profesionalcima i kreativcima u glavnom gradu Hrvatske pruža dinamično mjesto za rad.

Kroz prozirno stakleno i aluminijsko pročelje ove zgrade, iz uredskog prostora visoke klase, konferencijskih dvorana, privatnih radnih prostora i zajedničkih salona pruža se pogled na grad koji se diči otvorenim i kolaborativnim duhom.

Poslovna zgrada A+ kategorije opremljena je visokotehnološkim uredskim prostorima, konferencijskim dvoranama, sobama za sastanke te coworking prostorima.

Centar grada i zračna luka odavde su udaljeni samo 10 minuta. Međutim, za većinu svojih potreba ne morate otići daleko od centra; u njegovoj se blizini nalaze brojne trgovine, hoteli, banke, supermarketi, restorani, fitness centar i mnogi drugi bitni sadržaji koji maksimalno olakšavaju rad na ovoj lokaciji.

Više potražite ovdje.

 

Foto: www.spacesworks.com/hr