(Tom Cruise na premijeri filma ‘Mission: Impossible – Fallout’, China, 2018 /Getty Images)

Zajednički sin bivših supružnika Tom Cruisea i Nicole Kidman, sin Connor planira oženiti Talijanku Silviu koju prijatelji nazivaju i ‘Scijentološka princeza’. Nicole je scijentološku religiju napustila 2001. godine nakon razvoda od Toma, te joj je zabranjen dolazak na vjenčanje sina Connora.
‘Tom stoji iza ovog, a što on želi to i dobije. Tom je rekao svoje i Connor ga slijedi u stopu’- rekao je izvor, te potvrdio šuškanja kako poznata glumica nije dobro došla na sinovo vjenčanje.
Glumica nikada nije imala čiste odnose s djecom nakon rastave od Toma, te je glumac dobio potpuno skrbništvo nakon razvoda nad njihovom usvojenom djecom, Connorom (24) i Isabelle (26).

(Connor Cruise, sin Tom Cruisea i Nicole Kidman, 2013 /Getty Images)

“Kao prvo Tom nikada ne bi niti pomislio da pozove Nicole na vjenčanje njihovog sina jer ju je crkva proglasila ‘supresivnom’ osobom, a kao drugo, ne želi ju tamo”, dodao je izvor
Nicole Kidman za Toma se udala 1990. godine, ali je okrivila scijentološku religiju da joj je uništila brak te odvojila od djece. Glumica je prošle godina završila na raznim naslovnicama kada je na dodjeli Zlatnog globusa zahvalila sadašnjem suprugu Keithu Urbanu te 10-godišnjoj kćeri Sunday i 8-godišnjem sinu Faithu, dok dvoje starije djece nije niti spomenula.

(Nicole Kidman, Critics’ Choice Awards 2019, California/Getty Images)

Međutim, poznata glumica u nedavnom intervjuu je izjavila da nije u svađi s obitelji. Rekla je da je veoma oprezna kada se priča o obitelji jer mora zaštititi sve vrste odnosa.
Za kraj je dodala da su njezina djeca u stanju samostalno donositi odluke i da su oni odlučili pratiti scijentologiju, a njezin posao kao majke je da to prihvati i da ih voli.