Uz najnoviju Sheriff & Cherry kolekciju to je jednostavno nemoguće!

Sheriff & Cherry nas i ove godine pod kreativnom palicom Maura Massarotta iz Rovinja, unatoč svim iznenađenjima, uvodi u zabavno ljeto. Kampanja za najnoviju Sheriff & Cherry EDITION 1 kolekciju za ljeto 2020. doslovno je dočarala kako se Massarotto ponovno (i sada već prepoznatljivo) poigrao modernim printevima, atraktivnim ilustracijama i motivima te odabirom i kombinacijom materijala u izradi kolekcije.

Uz pamučne majice dugih i kratkih rukava s printevima i vezenim detaljima i uz modele izrađene od pamučnog frotira (terry cloth), najnoviju EDITION 1 kolekciju karakteriziraju modeli – ogrtači, bluze, košulje, kratke hlače, topići izrađeni od finog i organskog pamuka tzv. „poplina“.

Kolekciju odjeće upotpunjuju kvalitetni i mekani ručnici za plažu, kape s bogatim i luksuzno vezenim karakterističnim Sheriff & Cherry motovima sidra i brodske špage kao i izbor ljetnih oversized torbi. Ukratko, ova kolekcija objedinjuje sve ono što vam je potrebno za cjelodnevan odličan ljetni provod bez obzira provodite li dane na plaži ili na gradskom bazenu, jeste li otputovali na obalu ili ste se pak zadržali u gradu, preferirate li ručak u društvu prijatelja na ljetnoj terasi ili uživanje u osvježavajućim koktelima uz dobru glazbu u baru na plaži ili u kvartu.

Naravno, EDITION 1 kolekciju prate modeli sunčanih naočale koji čine osnovu samog DNK-a Sheriff & Cherry brenda. Najnoviju kampanju snimila je španjolska fotografkinja Kate Bellm početkom ove godine na Mallorci.

Cijelu kolekciju potražite na www.sheriffandcherry.com.