Ako ste pogledali ‘Bilo jednom u Hollywoodu’, sigurno ste zapamtili ovo lice. Margaret Qualley itekako se istaknula u novom filmu Quentina Tarantina.

Film ‘Bilo jednom u Hollywoodu’ nije samo donio dodatnu slavu velikim hollywoodskim glumcima – Bradu Pittu, Leonardu DiCapriju i Margot Robbie. U filmu su se itekako istaknula i neka nova lica, a među njima je prelijepa Margaret Qualley.

U ulozi hippy djevojke koja stopira i zavodi Brada Pitta, Margaretino ime je Pussycat, no tko je ustvari ova djevojka? Pa, Margaret ima tek 24 godine, a njena prva karijera bila je karijera balerine (što je vidljivo po njezinoj liniji). S 14 godina napustila je dom i otišla na usavršavanje, no već s 16 je shvatila da karijera u baletu nije ono što uistinu želi za sebe.

Margaret je nakon toga upisala glumu, a nije ni čudno da se povela za time jer naime njezina je majka poznata hollywoodska glumica, Andie MacDowell. Isto tako, i sestra joj je u glumačkim vodama. ”Zbog okruženja u kojem sam odrasla znala sam da neki klasični stil života nije za mene, jednostavno mi to nije bila opcija.”, izjavila je u jednom on intervjua.

U New Yorku ju je zastupala agencija IMG, a uskoro je dobila ulogu u filmu Sofije Coppole, Palo Alto ,gdje je glumila uz Emmu Roberts. Nakon toga postala je popularna i zbog serije The Leftovers, no njezina uloga u ‘Bilo jednom u Hollywoodu’ lansirala ju je među zvijezde.

Osim što smo je zamijetili u filmu, Margaret je na crvenim tepisima nosila modne kombinacije za svaku pohvalu. Otkrijte njezin stil u nastavku!

Foto: Getty Images