Domaći kreativni brend najpoznatiji po duhovitim čestitkama, razveselio nas je s novim neodoljivim proizvodima koji će svaku proslavu učiniti još zabavnijom.

Iako su najvažniji sastojak svakog dobrog tuluma – ljudi, zabavne sitnice koje će dodatno podići atmosferu uvijek su dobrodošle. Za njih se odsada brine domaća kreativna ekipa koja stoji iza brenda Think Ink. Nakon zabavnih čestitki i poklon pakiranja, vrećica i papira za zamatanje, osmislili su party program koji će svaku proslavu zasigurno učiniti još zabavnijom.

Party program s hrvatskim potpisom uključuje dvije linije za odrasle i dvije linije za djecu, a sastoji se od papirnatih party kapica, tanjurića i čaša te drvenog pribora za jelo s duhovitim porukama. Omiljene životinjice i rođendanski motivi oduševit će one najmlađe, ali i njihove roditelje, a za one malo starije, ne nužno i zrelije, tu je i popularni tropski uzorak koji će ljetnim tulumima dati onaj džungla štih, ali i prezabavna linija s duhovitim natpisima s kojima ćete se, sigurni smo, vrlo lako poistovjetiti. Tu je i drveni pribor s preslatkim porukicama koji će jednako oduševiti sve generacije, bez obzira na godine i spol. Neka zabava krene!

Ljetni tulumi su pred nama, slobodno počnite planirati sljedeći, a party program by Think Ink potražite u BIPA trgovinama diljem Hrvatske. Za sve dodatne informacije pratite ih na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.