The Ordinary, skincare brend koji je osvojio svijet zbog svojih kvalitetnih sastojaka i pristupačnih cijena, lansira liniju za njegu kose

The Ordinary sluša trendove. Osim skincarea, posljednjih godina sve se više pažnje počelo pridavati i kućnim tretmanima za zdravu i sjajnu kosu, sa sastojcima koji ne iritiraju i koji nisu štetni za okoliš.

The Ordinary šampon

Stoga ne čudi da popularan skincare brend lansira njegu kose. Asortiman, koji se sastoji od šampona, regeneratora i seruma za tretman vlasišta, bit će dostupan od 8. ožujka u Australiji, no šuška se da neće dugo trebati da dođe i do nas.

U pravom The Ordinary stilu, i šampon i regenerator koštaju manje od 13 dolara (vidjet ćemo kako će se ta cijena preračunati kod nas), a formulacije su, kako vole reći ljubitelji ovog brenda, standardno kvalitetne.

The Ordinary regenerator za kosu

Bit će riječ o običnom sulfatnom 4 % čistaču za kosu i tijelo (da, da!), koji sadrži biorazgradivi surfaktant, koji je puno bolji za okoliš od standardnog SLS-a. Također je bez mirisa i dovoljno nježan (ali učinkovit) za korištenje na kosi i tijelu. Cilj regeneratora je pak to da kosa izgleda zdravije uz Behentrimonijev klorid, koji je poznat po poboljšanju izgleda kose, a serum za kosu hidrirat će i štititi vlasište od vanjskih čimbenika.

Mi obožavamo novitete koji obećavaju, a ovaj je definitivno među njima – s obzirom na to da smo s ovim brendom već imali dobra iskustva, lakše nam je vjerovati da će i ovo ispasti odličan tretman za kosu.

 

Foto: Diacem