Las Vegas trojka ugodno nas je iznenadila najavom novog studijskog albuma, i to svega godinu dana nakon još uvijek aktualnog “Imploding The Mirage”, objavljenog u kolovozu 2020.

Njihov sedmi po redu studijski album nosi naziv “Pressure Machine” i bit će objavljen 13. kolovoza ove godine putem EMI / Universal Music etiketa. Nakon što su zbog pandemije odgodili planiranu svjetsku turneju, kojom su trebali koncertno promovirati ranije spomenuti album, The Killers su svoju energiju uložili u stvaranje novih pjesama, što je vrlo brzo fanovima donijelo novo studijsko izdanje.

“Po prvi put, nakon dugo vremena, suočio sam se s tišinom” otkrio je frontmen Brandon Flowers o novom izdanju te nadodao “I iz te tišine počeo je rasti ovaj album, prepun pjesama koje bi inače ostale neizrečene te utopljene u zvuku tipičnog The Killers izričaja.”

Također, u prvoj najavi izdanja otkrio je i kako ove pjesme smatra svojim najosobnijim do sada, budući da se u njima pretežno osvrće na svoje djetinjstvo i odrastanje u radničkoj obitelji u malenom američkom gradu Nephi (Utah).

Uz naslov i datum objave albuma, The Killers su zasada otkrili i naslovnicu izdanja, a ako je pretpostaviti i prema digitalnim prednarudžbama, na njemu bi se trebalo naći ukupno 12 pjesama.

Očito ćemo na INmusic festivalu 2022. uživo imati priliku čuti pregršt novih The Killers pjesama!

Foto: Promo