Ako ste i vi u potrazi za kvalitetnim čajem, onda ste bez brige. Pronašli smo sjajnu online adresu za sve ljubitelje pravog domaćeg čaja – Tea Time One.

Njihova priča započela je iz jednostavne ljubavi prema originalnim japanskim i kineskim čajevima, a cilj im je, kako su objasnili na svojoj stranici,  proširiti kulturu ispijanja čaja i približiti originalne japanske i kineske čajeve našem tržištu, koje je, možemo se složiti, inače više orijentirano ispijanju kave.

Tea Time naručuje čajeve iz Fujian provincije, poznate po najkvalitetnijim čajevima koji rastu na visinama između 800-2000 metara nadmorske visine. Iz Yunnana stiže Pu-erh čaj, izvorno nastao tamo, te se iz svih pokrajina i dalje nosi u istu provinciju kako bi se izvornim postupkom radio najkvalitetniji pu-erh čaj.

Japanski čajevi koje nude dolaze isključivo iz Shizuoke, prefekture na južnoj obali središnjeg dijela otoka Honshūa, odakle potječe najkvalitetniji japanski čaj. Također, biraju čajeve iz japanske regije Nishio, poznate po proizvodnji najkvalitetnijih Matcha čajeva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tea Time one (@teatimeone.zg)

Taiwanske oolong čajeve biraju s farmi na visokim planinama Tajvana, gdje posebna aroma i izrazita ljekovitost čine ovaj čaj jednim od najcjenjenijih na tržištu. 

U ponudi imaju i pribor za ispijanje čaja, poput čajnika, šalica i zdjela za matchu. Osim toga, na njihovoj web stranici možete se informirati o zanimljivostima, poput razlike između usuche i koiche, kineskih kvalifikacija čaja, te kako ispravno pripremiti čaj.

Više o Tea Time One možete pronaći na njihovom Instagram profilu ili web stranici.

 

Foto: Tea Time One Instagram