Tko čeka, taj i dočeka. Australski bend Tame Impala koji je revolucionirao rock svojim novim zvukom nastupit će u pulskoj Areni 17. kolovoza!

Tame Impala je psihodelični glazbeni projekt australskog multiinstrumentalista Kevina Parkera. U svom studiju Parker piše, snima, izvodi i producira svu glazbu svog projekta Tame Impala, a na turneji ipak nije sam. Društvo mu na pozornici prave Dominic Simper (gitara, sintesajzer), Jay Watson (sintesajzer, vokal, gitara), Cam Avery (bas gitara, vokal) i Julien Barbagallo (bubnjevi, vokal). 2021. godine bili su nominirani za najbolji alternativni album The Slow Rush i najbolju rock pjesmu Lost In Yesterday na nagradama Grammy. Ovo je bila njihova treća nominacija za nagradu Grammy u kategoriji najboljeg alternativnog albuma, a prethodno su nominirani s albumima Currents i Lonerism. Posljednji album The Slow Rush nominiran je i za dvije Billboard Music Awards te American Music Award (AMA). Ovaj album objavljen je u veljači 2020. godine, a, osim što je došao do prvog mjesta na ljestvicama u raznim zemljama, prikupio je i preko 1,3 milijarde streamova.

Kako do ulaznica?

Posljednjih godina Tame Impala je headliner na brojnim festivalima, uključujući Coachellu, Primaveru, Lollapaloozu i mnoge druge, a sada stiže i u Hrvatsku! Samo dan nakon brzo rasprodanog koncerta Arctic Monkeysa, u pulsku Arenu dolazi i Tame Impala! Prodaja ulaznica za koncert počinje u ponedjeljak, 14. ožujka 2022. u 11 sati. Cijene ulaznica su 550 kuna za ložu, 500 kuna za parter stajanje, 480 kuna za tribine te 300 kuna za travnjak. Ulaznice će biti personalizirane i mogu se kupiti ovdje, a ograničenje broja ulaznica je 4 po narudžbi.

Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images