Nagrađivani američki glazbenik Gregory Porter vraća se na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila! Izniman umjetnik koji rasprodaje dvorane diljem svijeta i dobitnik dva Grammyja proteklog desetljeća, Porter je osvojio publiku suvremenim jazzom, a u Šibeniku ga slušamo 22. srpnja.

Gregory Porter vraća se na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila

Gregory Porter dolazi iz glazbene obitelji a pjevati je počeo u crkvi, gdje mu je majka bila pastorica, a otac pjevač. Debitantski album ‘Water’ objavljuje 2010. godine, a popularnost mu je nevjerojatno skočila trećim albumom ‘Liquid Spirit’ koji je postao fenomen s preko milijun prodanih primjeraka i pjevaču donio prvog Grammyja.

Porterov jedinstveni glas i posebna mješavina bluesa, jazza i gospela ostavila je bez daha publiku na Tvrđavi sv. Mihovila u ljeto 2017. godine. Nastup je to koji još itekako dobro pamtimo i s uzbuđenjem čekamo ponovni dolazak ovog fantastičnog glazbenika u Šibenik!

Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 80 €, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 95 €. Ulaznice će za širu javnost biti dostupne od četvrtka 14. prosinca u podne u sustavu Eventima i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Isto vrijedi i za ulaznice za najavljeni koncert Trentemøllera koji na Mihovila dolazi 14. kolovoza u pratnji peteročlanog benda. Ovo su tek prva dva najavljena imena, i dva vrlo dobra razloga za veseliti se ljetu!

Fotografije: promo