(Megan Telles u haljini s potpisom Matije Vuice)

Kada bi na Oscarima postajala kategorija za doprinos i uspjeh stranih modnih dizajnera, sigurni smo da bi ovogodišnji Oscar pripao našoj poznatoj dizajnerici Matiji Vuici. Na 91. dodjeli nagrada Oscar, koja se nedavno održala u Los Angelesu, čak dvije voditeljice su odabrale haljine s njezinim potpisom.
Megan Henderson i Megan Telles, voditeljice američkog KTLA5 News tv kanala, odlučile su se za predivne duge toalete u različitim svijetlo plavim tonovima hrvatske modne dizajnerice Matije Vuice, koja je i sama ostala zatečena viđenim.

Obe voditeljice, oduševljene svojim haljinama, zabilježile su svoje outfite fotografijama koje su rado podijelile sa svojim obožavateljima putem svojih Instagram računa. Hrvatska dizajnerica je također na svom Instagramu objavila fotografije i kratki video direktnog prijenosa na kojem se vide lijepe voditeljice odjevene u haljine s njezinim potpisom.

S obzirom na trenutna nepogodna previranja u svijetu mode, a tiču se optužbi za rasnu, spolnu i sveopću diskriminaciju, na jednom tako velikom eventu je predivno vidjeti modnu etiketu na kojoj piše made in Croatia! Naše čestitke Matiji!