Insolate u rodnom Osijeku predstavlja remix verziju albuma prvijenca “Order is Chaos”

Insolate, jedna od najboljih i svjetski renomiranih DJ-ica i producentica, po prvi put predstavlja svoj remixirani debitantski album ”Order is Chaos” u svom rodnom gradu Osijeku. Promocija izdanja održat će se ovog četvrtka, 24. lipnja u osječkom American bar Dollar.

Turbulentne 2020. godine Insolate je izdala album prvijenac “Order is Chaos”, a sada, godinu dana kasnije, predstavlja i njegovo zanimljivo remix izdanje. Na remixu albuma radila su neka od najboljih svjetskih imena techno scene – kao što su Ben Sims, Pfirter, Amotik, Under Black Helmet, Volster…

Svoju internacionalnu karijeru Insolate je gradila svirajući po klubovima poput Berghaina, Tresora, na festivalima poput Tomorrowlanda i Exita, a turneje diljem SAD-a, Kine i Kolumbije dokazale su koliko je njezino ime veliko i izvan naših granica.

Unatoč tome, kako stoji u najavi, svoj rodni grad nikada nije zaboravila te je zahvaljujući svojim večerima elektronske glazbe pod imenom TRAUM, dovela i ustanovila underground techno scenu u Osijeku. Insolate je pokrenula i Online Production Masterclass koji upisuju mladi DJ-evi diljem Hrvatske, ali i svijeta. 

Početak druženja i promocije u osječkom American baru Dollar započet će u 19:30, a ulaz je slobodan. Uz Insolate, za pultom će se naći i Phrasal te Kolek3k.

Više detalja pronađite ovdje.


Foto: Domagoj Oklopčić