Submarine već tradicionalno, na Svjetski dan osoba s Down sindromom pokreće dobrotvornu akciju, prodaju šarenih čarapica. Čarapice za ovu priliku sami dizajniraju, a realiziraju ih u suradnji s pozna-tim brendom HYPERsocks.

Time se Submarine nameće kao brand sa sluhom za društveno odgovorno poslovanje, koji iz godine u godinu podržava brojne dobrotvorne akcije.

Svjetski dan osoba s Down sindromom

Nošenje rasparenih čarapica karakteristično je za mjesec ožujak, na taj način podiže se svijest o sindromu Down te se ukazuje na podršku ali i razumijevanje osoba sa sindromom Down. Kupnjom Submarine šarenih čarapica možete direktno pomoći Hrvatskoj zajednici za Down sindrom, kojima ide sav prihod od prodaje.

“Prilikom stvaranja brenda u DNK smo si upisali društveno odgovorno poslovanje, kao sastavni dio našeg poslovanja. Toga se držimo i danas. Ponosni smo što smo i ove godine pokretači akcije koja ima dobrotvorni karakter – prodaju šarenih čarapica. Čarapice ćete moći kupiti ne samo u Zagrebu, već i u drugim gradovima u kojima poslujemo, Splitu, Rijeci i Zadru. I da biste kupili naše šarane čarapice, ne morate ništa konzumira-ti, dovoljno je pokazati dobru volju, doći u prvi Submarine i potražiti svoje čarapice. Vama će uljepšati svaku odjevnu kombinaciju, a nekom će i vaša mala pomoć puno značiti. Naša nada je da će i naša donacija biti barem mali pokretač promjena, kako bi se osobe sa sindromom Down lakše nosile sa teškoćama u svakod-nevnom životu.” – izjavio je Luka Jureško, Submarine COO.

“Nama u HYPERsocks ožujak puno znači. Mjesec je to kad su s nama u mislima sve teškoće s kojima oso-be sa sindromom Down svakodnevno prolaze. Upravo iz tog razloga iznimno smo ponosni što surađujemo sa Submarineom na ovom projektu koji ima plemeni cilj. Naša srca su ispunjena, a to se odražava i na svim čarapama, jer su ove godine najšarenije.” – izjavilo je Filip Eterović iz HYPERsocks.

“Pomoć koju naši prijatelji iz Submarinea nama pružaju nam nevjerovatno puno znači, pri tome ne mislimo samo na financijski dio pomoći, već i na vidljivost koju pruže svim osobama koje žive sa sindromom Down. Svu pomoć iskoristit ćemo za ono što nam je u ovom trenutku najbitnije, edukacija i zapošljavanje osoba sa sindromom Down nakon srednje završetka srednje škole. Živjeti sa sindromom Down je posebno, nesebič-no pružate ljubav svima oko vas, a vaši zagrljaji i iskrenost gotovo da liječe. Baš tu energiju, nesebičnu lju-bav, želimo poslati svima onima koji će se odazvati humanitarnoj akciji. Vaše donacije i vaša ljubav će nam neizmjerno značiti.” – rekla je Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za Down sindrom.

Kako biste osigurali svoj primjerak, požurite u Submarine, jer broj čarapica je ograničen! Prodaja kreće od danas, 21.3.2023. na 16 Submarine lokacija.