Serija Sex/Life poprilično je zapalila publiku, ali činjenica je da to nije jedini takav “hot hot” dostupan sadržaj na Netflixu. Evo nekoliko filmova koji bi vam se mogli svidjeti ako volite, pa, hm… začinjenost!

The Art of Loving: Story of Michalina Wislocka

Ovo je jedan od onih filmova koje je teško opisati i svakako je najlakše reći – jednostavno ga pogledajte! Riječ je o adaptaciji biografije Michaline Wisłocke, priča je o njoj kao seksologinji te tabuu seksualnosti u Poljskoj. Duhovit, nesramežljiv, bez pretjerivanja i provokacija. Nema moralizacije niti preuveličavanja, a čisto za informaciju – njezin je vodič “Umjetnost ljubavi” prodan u više od 7 milijuna primjeraka 1970-ih! Jednostavno, zašto ne saznati više o Michaline koja je prije 50 godina pomicala granice kad je riječ o seksualnoj afirmaciji?

Someone Great

Ovu smo ljubavnu komediju pogledali i prije nego što smo saznali da je pomalo razuzdana, a razlog leži u popriličnim pohvalama kritike (kad je riječ o romcomu, naravno!). Radnja je usredotočena na mladu ženu, koju utjelovljuje Gina Rodriguez, koja odlazi na posljednju ludu noć sa svojim najboljim prijateljima prije nego što napusti grad. Svjedočit ćete odličnoj kemiji između jednog para, a mnogi kažu da je stvorena za “Netflix & Chill” – s čime se potpuno slažemo!

Cam

Oke, ovo možda neće biti za svačiji ukus, no ako volite trilere, sablasnost i seksi scene – ovo bi vam se moglo jako svidjeti! Madeline Brewer glumi Alice, djevojku koja otkriva da ne može pristupiti svojim računima (gdje je bila “camgirl”) i netko joj je ukrao identitet. Odnosno, nešto se svakako čudno događa. Film je prije par godina privukao puno pažnje jer je scenarij napisala Isa Mazzei kao jedan oblik autobiografije, a osježavajuć je i rijedak prikaz seksualnog rada koji ne osuđuje likove, ali istovremeno prihvaća rizike koji dolaze s tim da se taj posao radi na internetu, gdje je sve lakše otkriti pravi identitet osobe.