Obožavateljice hrvatskog skincare brenda Skintegra sad imaju još jedan razlog za veselje, naime brend je lansirao svoju prvu masku za lice.

Koža vam je sklona začepljenim porama, luči previše sebuma ili jednostavno treba reset? Skintegra je lansirala novi proizvod, masku za lice na bazi silta i higroskopne gline s dodatkom cinka.

Što je silt? Silt je termalno blato termalnih izvora te je stoga bogato elementarnim sumporom te za kožu djelotvornim silicijem i magnezijem, a također sadrži i bakar, mangan i selen – minerale ključne za zdravlje kože. Čestice sumpora u siltu izvrsno tretiraju dermatološka stanja koja se manifestiraju upalom, iritacijom i začepljenjima što ovu masku čini idealnom suplementarnom njegom kod kože sklone aknama i pretjeranoj proizvodnji sebuma.

View this post on Instagram

 

A post shared by SKINTEGRA (@skintegrabeauty)

Volcanica je jedinstvena maska formulirana na bazi hidratantnog glicerina i ne sadrži ulja što joj daje nježnu, mazivu teksturu. Cink i bakar čine izvrsnu i već tradicionalno poznatu kombinaciju za njegu vrlo osjetljive kože sklone nepravilnostima.

Ima blago eksfolirajući učinak, kao i neutralan i nenametljiv, pomalo medicinski miris koji podsjeća na sumpor. Djeluje upijajuće na višak sebuma i odumrlih stanica, no koža nakon korištenja nije isušena već glatka i svježa te umirena i ujednačena.

Sve o novom Skintegra proizvodu pronađite na www.skintegra.hr.