View this post on Instagram

Spent Sunday morning at my favorite nail salon 💅

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Olivia Palermo objavila je da nas početkom sljedeće godine očekuje njena kolekcija odjeće. Donosimo sve detalje!

Od kada se pojavila u MTV reality showu Olivia Palermo nije prestala imati status modne ikone. Već niz godina smatra se jednom od najbolje odjevenih Njujorčanki, a sada će svoj stil iz prvih redova Tjedna mode i ulica metropola preslikati na kolekciju sa svojim potpisom.

Olivia je za početak na svom Instagramu podijelila video s kojim je najavila i kako kolekcija stiže u veljači 2020. Uskoro ćemo moći vidjeti i sve ‘behind the scenes’ detalje tako da ćemo imati u prvi uvid u to o kakvim se modelima radi.

Osim toga, još u rujnu ove godine otkrila je da će se raditi o luksuznim odjevnim komadima, a okupila je i stručni tim s kojim je radila na tome. ”Kolekcija će sadržavati klasične i vječne komade koje stalno možete nositi i kombinirati ih svakodnevno s već postojećom garderobom.”, otkrila je za stranicu WWD gdje saznajemo i da će se sastojati od čak 52 modela s njenim potpisom.

U jednom od modela fotografirala se i za svoj Instagram story, dok ćemo na ostale još malo morati pričekati. Kolekcija će biti dostupna na stranici Oliviapalermo.com, ali i na web shopovima koji dostavljaju i diljem Europe.

Foto: Getty Images, Instagram @oliviapalermo