Ne, nećemo gledati originalnu glumačku ekipu, ali nastavak zvuči obećavajuće.

Jedna vijest koju ovih dana sigurno niste propustili je povratak serije Gossip Girl. Radi se o ‘rebootu’, tj. ponovnom pokretanju jedne od najpoznatijih serija na svijetu, kao nastavku na postojeći original. I dok neki možda uživaju upravo u tom originali (sve epizode možete pogledati na Netflixu), drugi sa znatiželjom očekuju što donosi budućnost. Kako je jedan od trenutno najaktualnijih trendova upravo oživljavanje starih dobrih serija, isto se događa i s Prijateljima, nije ni čudno da u skladu s njime stiže i Gossip Girl.

Istina je da nećemo gledati originalnu ekipu već nove glumce, a to su – Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez i Jason Gotay. Iza nove verzije serije stoje njezini originalni stvaraoci Josh Schwartz i Stephanie Savage koji su napisali Gossip Girla na temelju knjige Cecily von Ziegesar. Ono što će ostati isto je sa glas Gossip Girl iza kojeg stoji Kristen Bell.

Nova Gossip Girl prikazivat će se na HBO Max-u, a radnja će se odvijati u 10 epizoda. Pratit će novu generaciju ‘upper east sidersa’, a taknut će se i teme Instagram influencera i općenito današnje scene New Yorka. Xoxo!

Foto: Getty Images