Još jedan jako vrući vikend je pred nama, a evo kako organizirati super zabavni piknik!

Organizacija piknika možda se čini kao najjednostavnija stvar na svijetu (i vjerojatno jest), no ako ga želite napraviti ‘baš kako treba’, bit će vam potreban niz detalja. Počevši od udobne podloge za vas i goste, do pametnog posuđa i pladnjeva za posluživanje hrane, no krenino ispočetka. Prvo se svakako potrudite da cijelo društvo može bezbrižno ležati na travi. Čak više slojeva deka biti će potrebno za takvo iskustvo, a idealno će vam poslužiti jastuci. Neka budu visoki i udobni, a što se dizajna tiče šareni ili orijentalnog stila.

Ono bez čega svakako ne možemo zamisliti piknik je hrana, ili barem piće. Možete se poslužiti plastičnim šarenim čašama za vino ili bilo kakvim retro posuđem koje će dodatno nadodati opuštenoj atmosferi. Uz to, ne zaboravite na pladnjeve za hranu ukoliko ste pripremili male sendviče ili šarene zdjelice prepune grickalica.

Detalji čine čuda tako da za baš, baš super piknik opskrbite se i ukrasima. Lampicama, fenjerima, zabavnim natpisima, pa čak i košarama u koje uvijek možete ubaciti ekstra deku ili prostirku. Kada uredite svoj ‘piknik set’ sa svim ovim detaljima shvatit ćete kako je nemoguće da ih je previše jer zelena površina jednostavno zove na boho stil i ukrase. Super komade donosimo vam u galeriji!

Želimo vas odličan piknik i još zabavniji vikend!

Foto: Unsplash