Keanu Reeves ovih dana predstavlja film John Wick 3 – Parabellum, snimio je kampanju za Saint Laurent, odgovarao na pitanja okružen gomilom malih psića. Kako da ga ne volimo?

Ako pripadate grupi fanova Keanu Reevesa, onda ga obožavate još od filma Speed ili Pakleni val, a da ne spominjemo The Matrix gdje je briljirao u ulozi Nea. Ovaj glumac već je navršio 54 godine, a kada se nedavno pojavio kao zaštitno lice Saint Laurenta, mnoge su žene nakratko ostale bez daha.

Nije sigurno koliko glumcu paše sva medijska pažnja koju trenutno dobiva, s obzirom na njegovu prošlost i iskustva koja je imao. Naime, Keanu je davno izgubio dijete, a kasnije i svoju bivšu ženu koja je tragično poginula u prometnoj nesreći. Osim toga, ostao je i bez najboljeg prijatelja, a jednom je izjavio kako zbog tih nesretnih događaja nije više spreman na vezu i uopće se emotivno obvezati.

View this post on Instagram

Tomorrow, Keanu Reeves and I meet for the first time.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Sada zamislite, tako ranjiv, zgodan i samozatajan hollywoodski glumac koji je jedno vrijeme odlazio na posao podzemnom željeznicom kao bilo koji drugi građanin koji ide na posao, u svojoj 54. godini izgleda bolje no ikad prije. Osim što plijeni pažnju promocijom novog nastavka filma John Wick, nedavno je isto učinio gostujući u emisijama.

Tako je kod Ellen otkrio da je bio zaljubljen u Sandru Bullock na snimanju filma Speed, a zatim je i odgovarao na pitanja fanova u videu za BuzzFeed okružen psićima. Imamo sve videe ovdje, uživajte!