Hollywood nije prestao brujati o knjizi Demi Moore koja je otkrila pravu  istinu o svojim bivšim vezama.

Knjiga ‘Inside Out’ Demi Moore svakako je bila glavna tema ovih dana. Poznata glumica objavila je memoare u kojima se raspisala o svom teškom djetinjstvu, ali i bivšim ljubavnim odnosima. Naravno, javnost se najviše zainteresirala za onaj s Ashtonom Kutcherom o kojem je otkrila kako ju je Ashton nagovarao na seks u troje, ali i za detalje o njenom braku s Bruceom Willisom.

U centar medijske pažnje došao je i dio knjige u kojem Demi piše o glumcu Jonu Cryeru s kojim je u osamdesetima snimila film ‘No Small Affair’. Naime, Demi je napisala kako je glumac s njom izgubio nevinost, što je Jon javno demantirao. ”Dobra je vijest da se više ne treba osjećati loše oko toga.”, izjavio je Jon. ”Ja sam izgubio svoju nevinost još u srednjoj školi.”, dodao je.

View this post on Instagram

#FBF filming St. Elmo’s Fire.

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Svi su iščekivali i komentar Ashtona Kutchera i Mile Kunis, no ovaj poznati hollywoodski par samo se ogradio izjavom da ne želi biti involviran u cijelu priču. Ashton je naime znao da će Demi izdati knjigu u kojoj će se pisati i o njemu, no nije demantirao detalje već je samo njemu blizak izvor rekao kako je to bilo jedno drugo vrijeme i neki drugi Ashton.

U svakom slučaju, iako su svi stavili naglasak na bivše veze Demi Moore, navodno poznata glumica uopće nije htjela da se priča samo o tome. Opisuje svoje memoare kao knjigu osobnih iskustava za koje se nada da bi mogli pomoći i nekome drugome.

Foto: Getty Images