Izvanredna gluma Scarlett Johansson i Adama Drivera u filmu Marriage Story samo je jedan u nizu razloga zašto svakako pogledati ovaj film.

Glumica Laura Dern upravo je osvojila Zlatni globus za najbolju sporednu ulogu u filmu Marriage Story, a osim toga film je bio nominiran za  najbolju dramu, scenarij, najboljeg glavnog glumca i najbolju glavnu glumicu. Objavljene su i nominacije za BAFTA nagrade za koje su ponovno nominirane Scarlett Johansson i Laura Dern, kao i film za najoriginalniji scenarij te casting. Osim toga, ako ste bili fan serije Girls onda pretpostavljamo da ste od tada i fan Adama Drivera. Trebate još razloga za Marriage Story?

Film također ima osam nominacija za Critic’s Choice Awards, te tri SAG nominacije, a prikazivao se na filmskim festivalima u Veneciji, New Yorku, Torontu i Londonu. Donosi priču o rastavi braka i svim težinama i emocijama koje dolaze s njom. Prepun je predivnih i emotivnih scena, kao i izvanrednih izvedbi Scarlett Johansson i Adama Drivera. Sezona filmskih nagrada tek je krenula, a vi još stignete pogledati film o kojem svi pričaju!

Foto: Getty Images