Spadate li u klub ljubitelja krumpirića Truffle Grana Padano s potpisom omiljenog Submarinea? Onda će vas razveseliti ova vijest.

Naš najveći lanac burgera Submarine bilježi rast i uspjeh u vrijeme pandemije. Naime, od početka korona virusa Submarine je otvorio tri nova restorana u Zagrebu i jedan u Rijeci, a do kraja godine planiraju nove lokacije u Splitu i Zadru. Također, u planu je i otvorenje jednog restorana u Osijeku. Uspješni u načinu na koji vode i razmišljaju o poslu, jednako kao i u stvaranju okusa zbog koji volimo često svratiti u neku od Submarine podružnica. Jedna od njihovih pobjedničkih kombinacija su Truffle Grana Padano krumpirići koji dolaze s umakom od tartufa i sirom. Mnogi će se složiti kako je to najbolje što su probali, a sada će si i kod kuće moći pripremati vlastite krumpiriće s omiljenim okusom. Naime, lansirana je limitirana serija umaka u bočici koji će se od sutra moći nabaviti u svim Submarine restoranima u Zagrebu i Rijeci! Što kažete, jeste li spremni za kućne eksperimente?

flash!

Javili su iz Subamrinea da je to ipak bila prvoaprilska šala, ali zadovoljni su odazivom i ozbiljno razmišljaju da ova vijest postane stvarnost. Mi smo spremni.