Guliver/Getty Images

Kada je prije dva dana objavljeno da su Katie Holmes i Jamie Foxx prekinuli šestogodišnju vezu, mnogima su se pojavili upitnici iznad glave

Zbog toga što su svoju vezu toliko dugo držali u tajnosti, a prvi put se na nekom događanju pojavili zajedno tek na ovogodišnjoj Met Gali, jedan dio javnosti nije imao pojma da su Katie i Jamie zajedno, a kamoli šest godina. Oni koji su znali, mislili su da je baš zato njihova veza toliko posebna i da će izdržati holivudski svijet i iskušenja.

Nakon što su se u javnosti pojavile fotografije oscarovca kako u petak navečer Los Angelesom partija u društvu mnogo mlađe glazbenice Sele Vave, mediji su počeli spekulirati da Foxx vara Katie. 

Ali insider koji je sjedio blizu Katie u jednom njujorškom restoranu čuo je kako govori prijateljicama: “To što Jamie radi njegova je stvar, nismo zajedno već mjesecima”.

Mediji su tu informaciju provjerili iz više izvora i saznali da je par zaista prekinuo u svibnju, samo par tjedana nakon njihovog prvog zajedničkog službenog pojavljivanja na Met Gali. 

(NE)UOBIČAJENA VEZA?

Katie i Jamie bili su zajedno od 2013. godine, a s obzirom na to da se radilo o samo nekoliko mjeseci nakon njezina razvoda od Toma Cruisea, par je to pokušao držati što više u tajnosti, sastajući se u kasne sate po hotelima i iskradajući se na sporednim izlazima. Ubrzo je njihova veza postala najgore čuvana javna tajna koju je Hollywood ikad vidio, ali i dalje s minimalno paparazzi snimki para.

Iako se čini da će mnogi paparazzi sada spavati mirnije, i da iza ove priče sada stoji the end, mnogi se i dalje pitaju – što se dogodilo? Jedan izvor za popularni medij “E!”, rekao je: “Nikad nisu imali tipičnu vezu. Bili su potpuno neovisni jedan o drugome i njihovi životi se nisu vrtili oko onog drugog. Živjeli su odvojeno, pa čak i u različitim gradovima te su se viđali bez nekog prevelikog kontinuiteta i planirane periodike. Sada su počeli još više vremena trošiti na svoje obitelji, karijere i obaveze, pa nisu vidjeli smisla u tome da se trude i oko veze ako ne osjećaju da su je spremni podići na višu razinu.” No, s druge strane, Jamiejevi postovi na Instragamu o “pravoj ljubavi”, “fejk ljubavi”, “fejk k***” i “lažnom svijetu Hollywooda”, možda ipak pričaju drugu priču. S obzirom na to koliko su bili tajnoviti oko veze, sumnjamo da ćemo ikad saznati što se uistinu dogodilo između ovog neobičnog para.