Guliver/Getty Images

Bijela boja – mladost izbija iz svake pore ovakve osobe, bez obzira na njezine stvarne godine, a uz to su trendi i elegantne u apsolutno svakoj situaciji.

Crveno vino – senzualne žene koje vole uživati u životu

Fluorescentni lakovi – vratili su se u modu, a odaju energične osobe pune poleta i životne energije kojima nikad nije teško napraviti nešto. Budite sigurni, u društvu takve osobe nikad vam neće biti dosadno.

Narančasta boja – impulzivnost je glavna karakteristika žena kojima je ovo omiljena boja laka za nokte, na njih se uvijek možete osloniti kad je neka akcija u pitanju, a možete se kladiti da će same riješiti apsolutno svaki svoj problem.

Pastelne boje – romantične duše obavezno nose ovakve lakove, tihe su i opuštene osobe u čijem se društvu svi osjećaju smireno i ugodno.

Šareni nokti – vesele osobe koje su, unatoč ludilu na noktima, zapravo vrlo uravnotežene i ponašaju se primjereno situaciji.

Tamni i crni lakovi – ovakve boje nose kreativne osobe koje se uvijek trude razmišljati na inovativan način. Tako izražavaju svoju buntovnu prirodu, no istovremeno pokazuju samopouzdanje.

Vatreno crvena – strastvene, seksepilne žene koje će privući sve poglede kad uđu u prostoriju, a snažan duh i samopouzdanje izbijaju iz njih na svakom koraku.