Dosta vam je zoom dejtova s frendicama, pa i onih u prirodi ili s kavom za van u ruci? Cure iz Ateljea na br.1 imaju genijalno kreativno rješenje!

Zamislite onu omiljenu radionicu na koju ste uvijek željele otići, a nikad niste stigle – u krugu omiljenih prijateljica. Cure iza Ateljea a br.1, poznate zagrebačke adrese kreativnih radionica osmislile su upravo to. Intimno druženje na kojem će se one pobrinuti da radite nešto kreativno.

Nova je ovo usluga kreativnog dua Maše i Ane koje stoje iza umjetničkog ateljea čije radionice su inače vrvile zainteresiranima i uvijek se tražilo mjesto više. Cure su se na početku pandemije potrudile prilagoditi organizirajući svoje radionice i dalje na otvorenom, a nakon duge i hladne zime, donose super ideju za proljeće!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ateljenabr.1 (@ateljenabr.1)

Naime, možete ih kontaktirati i organizirati kreativno druženje za manji broj ljudi na kojem će vas one educirati i voditi. Možete birati između radionice popularne i mnogima omiljene keramike, okušati se u crtanju, ilustraciji ili animaciji.

Ovo može biti i odlična ideja za nečiji rođenda ili proslavu bilo kakvog tipa, a kako i same cure kažu – ”Ti, tvojih 5 frendica i frendova, koja boca vina ili hladno pivo – a sve to uz dvosatnu kreativnu praksu! Kreativni izlazak naša je nova ponuda osmišljena za sve koji se žele dobro zagrijati prije izlaska u grad ili imati kreativan „we time“ u omiljenom društvu.”

Više informacija na stranici ateljenabr1.com

Foto: Unsplash