Ovih dana brojne je obožavatelje filma “Call Me by Your Name”, odnosno u hrvatskom prijevodu “Skrivena ljubav”, posebno razveselila jedna novost. Redatelj filma Luca Guadagnino je potvrdio: Stiže nastavak, a dio obavezne filmske postave bit će Timothée Chalamet i Armie Hummer.

Film je 2017. doživio veliki međunarodni uspjeh, četiri nominacije za nagradu Oscar pri čemu je i osvojio jedan zlatni kipić, i to za adaptirani scenarij dok je mladi Chalamet bio najmlađi kandidat za glavnu mušku ulogu ikada, a osvojio je i nagrade publike na različitim svjetskim festivalima. Nastao je prema istoimenoj knjizi “Call Me by Your Name” autora Andrea Acimana, a vijest o nastavku je zadovoljila mnoge ljubitelje zanimljive ljubavne priče dvoje muškaraca Olivera i Elija. O nastavku se dugo špekulirao, a glasine su bile pojačane i izlaskom drugog dijela knjige pod imenom “Find Me” prošle godine. U nedavnom intervjuu za medij La Repubblica, redatelj Guadagnino je istaknuo: “Bila je velika čast raditi s glumcima kao što su Timothée Chalamet, Armie Hummer, Michael Stuhlberg i Esther Garrel. Svi oni će ponovno će se okupiti.”

No, morat ćemo pričekati još neko vrijeme s obzirom na to da je potraga za scenaristom zaustavljena zbog krize s koronavirusom. Redatelj Guadagnino živi u Italiji koja je trenutno, uz Ameriku, najjače pogođena virusom, a dogovori o snimanju prisilno su odgođeni.

 

Foto: Getty Images