Web stranica dzungla-plants.hr uskoro će biti spremna za lansiranje, a organizatori koji stoje iza te ideje kažu kako će to biti prva internetska trgovina za narudžbu sobnih biljaka.

Dok čekamo više informacija o čemu se točno radi, prisjetili smo se omiljenih nam zagrebačkih fizičkih adresa za nabavku lijepog zelenila prema kojima se možete uputiti već danas. Pravi je trenutak za osvježiti prostor jer – stiže nam proljeće.

Hortiart

Maleni i šarmantan shop nalazi se u Zvonimirovoj 20 i tamo ćete uvijek pronaći zgodnu sobnu biljku, dobiti savjet za njezino održavanje, a možete potražiti i odlične dizajnerske tegle domaćih i stranih proizvođača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hortiart (@hortiart)

Đardin

Relativno novi shop, otvoren u Deželićevoj 89, u vrlo kratkom roku postao je omiljena kvartovska zelena oaza. Odnosno bolje rečeno vrt koji nudi raskošni izbor zelenila i pripadajućeg kućnog dekora. Imaju i web shop, a ako ih posjetite uživo, svakako ih pitajte sve što vas zanima o održavanju vaših zelenih ljubimaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đardin (@djardin.hr)

Biljkoborci

Ako smo do nekog naučili kako uzgojiti kućni vrt vlastitog začinskog bilja, onda su to Biljkoborci. Po novo sjeme skoknite na njihovu zagrebačku fizičku adresu Nova cesta 105 ili naručite putem web shopa. Njihove proizvode možete pronaći i u prethodno spomenutom Đardinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljkoborci (@biljkoborci)

Foto: Unsplash, Instagram